Страници

петък, 2 септември 2011 г.

Happy Halloween !


Вчера се сдобих доста инцидентно с тези печатчета на Penny Black и сътворих първата си Halloween-ска картичка :)
Оказа се, че не бях подготвена с харитии за случая, така че  импровизирах.
Прилепчетата си нарисувах  и изрязах, покрити са с плъна ембосинг пудра / много ми харесва да  я ползвам/, за да имат обем.
Метлата и луната са  покрити с 3D гланц.
За мрачното нощно небе искам да  благодаря на KalySto за вдъхновението и прекрасното уроче за облаци, което сподели :) Благодаря Калина!  За съжалени се оказа, че нямам нужните материали - синьо или черно дистрес мастило и съответната  четка и отново импровизирах. Мойте облаци са направени с акварелен молив / да, добре сте прочели - акварелен молив ;)/,  използвах една  техника , която може и да е позната на някой от вас - настъргвате графита на молива / може обикновен, но аз предпочитам акварелни / на много ситно - почти на  прах  и след това го нанасяте с памуче върху хартията :)
Сложих малко тагче с декоративен шев /стана ми слабост -да има шев по  картичките ми / и надписче и използвах нещо  като слама /не  знам как точна се казва, но се  ползва  като декорация за подаръци и т.н./ за  връзката му, за да има по-есенно настроение. И малко листа разбира се за подсилване на есенния  привкус :) Не знам дали се вижда на снимката, но и с тях  доста си  поиграх докато им направя жилчици, за да  станат релефни.
 КФП #81 - Картичка с небесни неща 
Crafts And Me Challenges
Hobbisimo 7 

12 коментара:

  1. Разкошотийка! Облаци ли виждам?

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва картичкта ти- всичко в нея- цветове , композиция и ... всичко! Всеки елемент е внимателно обмислен и резултатът е просто съвършен!

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятна! Хартиите са с много приятни десени, а техниката с моливите - нямаше да се сетя за нея! Същинска картичка за Хелоуин!:) А само от колко време си мечтая да си купя точно тези печати...

    ОтговорИзтриване
  4. Чудна картичка - много изпипана от към детайли, с много красиви хартии и любими цветове, нищо излишно.. :)
    Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Много весела картичка за Хелоуин. Не ми е близък този празник и не харесвам много картичките за него, но тази е малко нетипична и тъкмо това ми хареса в нея.
    О, това с моливите го ползвам още от малка. Много ми харесва как се получават облачетата, а и не само. А акварелните моливи успешно заместват дистрес мастилата понякога при липсата на определен цвят ;).

    ОтговорИзтриване
  6. Останах без думи като видях картичката ти.

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасна е- хартиите, облачетата( придават жизненост и обем) тагчето и копчето с листата, изобщо всичко! За мен е една от фаворитите за първо място!

    ОтговорИзтриване
  8. Първо, честита ти придобивка! Печатите са наистина страхотни и съм убедена, че всеки от тях ще намери своята картичка :) Тази ми харесва с топлите си пастелни цветове и празничния дух, който носи. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотна е! Не е типичната за този празник картичка, но пък съчетанието на цветове, елементи и техники я прави красиво отличаваща се от други картички на тази тема! Еййй, това с настъргания молив го бях забравила, благодаря, че ми припомни!

    ОтговорИзтриване
  10. Невероятно сладурска картичка. Облаците ти са съвършени! А сламата мисля че се нарича рафия, и аз я ползвам често.

    ОтговорИзтриване
  11. Пък аз мисля, че е съвсем типична за този празник картичка:) при това е страхотна типична картичка! Много закачлива и пипната! :)

    Радам се, че участва в предизвикателството на Елшите при Картичкофуриите:)

    ОтговорИзтриване
  12. Разкошна картичка! Аз, дето хич не тача тоя празник, си я пожелах да я получа по повод повода :))

    ОтговорИзтриване