Страници

неделя, 23 октомври 2011 г.

Коледни изненади

Най-после малко време и за картички :)
Отново съм  на коледна вълна и дори успях да изнамеря една много стара миниатюрна картичка, която бях правила преди 3-4 години. Та може да се каже,че от нея тръгна идеята за днешната  по-голяма картичка :)
Като ще е Коледа накъде без подоръци :)
Велпапето и подоръците са заскрежени с бяла темперна боя, която по чудо се оказа отцеляла въпреки, че е  ползвана последно преди 10-11 години :) Хартиите са от  едно блокче на Memory box, с което се сдобих наскоро.
Ще я включа при Двете елши - Еднослойна картичка , тъй като основана е само един пласт велпапе и при Картичкофурийките #88
Crazy 4 Challenges #110 - One layer card
 

6 коментара:

  1. Така, де - как така Коледа без подаръци? А твоите изглеждат толкова прекрасни и криещи в себе изненади, приготвени с внимание и любов! Хареса ми идеята за тази картичка!

    ОтговорИзтриване
  2. Много закачлива празнична картичка! Нищо коледно не й е чуждо - и подаръците, и пърхащите снежинки, и имела... Прелест! Благодаря ти, че участва в тазседмичното предизвикателство на Двете елши!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ефектна картичка! И аз имам едни стари смешни коледни картички,които може да се опитам да възродя.А това е чудесно участие в Елшовото предизвикателство.
    Какво си използвала за да заскрежиш велппапето и подаръците?

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина коледна и празнична се е получила!

    ОтговорИзтриване
  5. Много харесвам велпапе върху картички :)а и твоята комбинация ми е много на сърце.Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Наистина Коледна без подаръци не може! Чудесна картичка с много настроение!

    ОтговорИзтриване