Страници

неделя, 26 февруари 2012 г.

Винтидж кошничка

Представям ви моята първа кошншчка :) И тя разбира се е за Предизвикателство №2 на Мис Емералд :)

Доста се чудих точно какво искам да направя, но се спрях на тази визия защото много ми допаданаха кошничките тип за пикник, които видях, с тази разлика, че идеята беше да може да се види какво има вътре. Така се появи разграфената плака като прозорче, мисля че се получи доста приятно, надявам се и на вас да ви допадне.
Хартията /това много не се вижда от снимките / е с един много лек и нежен отблясък на старо злато - напълно в унисон със състарената визия, която търсех :)

12 коментара:

  1. Много красива кошничка, модела е много симпатичен.Цветята са много нежни :)

    ОтговорИзтриване
  2. Мила, невероятно красива кошничка! Визията, която си търсила, си постигнала много добре и ми създаде усещането за един романтичен пикник, но по времето на дългите рокли, големите шапки и сладките чадърчета! Да не забравяме и за галантността на кавалерите!
    Благодаря ти, че се включи в Предизвикателство №2!

    ОтговорИзтриване
  3. Иеее... страхотна кошничка, Мила :))) Модела е наистина като кошниците за пикник! Хартиите са супер, украсата също... много ме кефи как си сложила перличките :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, че красота!
    Аз бих си я носила и като дамска чантичка:-)

    ОтговорИзтриване
  5. Много е красива! Браво! Поздравления1

    ОтговорИзтриване
  6. Еха...- невероятна красота..и така съвършено изпипана..СУПЕР и като идея и като изпълнение! Страхотна кошничка за пикник си сътворила! Браво!

    ОтговорИзтриване