Страници

петък, 29 март 2013 г.

За Тея II / For Teia IIПродължавам с темата за Тея  :) Днес ви показвам картичката, която получи от мама на рождения си ден. Идеята беше момиченцето да е малката Тея - за това е облечено в червено, както малката рожденчика.
И както сами ще видите с мама всичко сме съчетали в едно, за да може тържеството да е в гама - светло синьо и червено :)

 Ето и снимките от самия празничен ден. Те са  дело на щастливата майка на рожденичката.Сгъвката на картичка / т.н. Double Z Fold Card / е доста удобна, защото дава възможност, при желание да я поставиш отворена и да виждаш и  посланието отвътрешната страна - на мен идеят им  допада.

Печата пак е на Nellie Snellen и мисля да не се повтарям с предния пост ;)
 Искам да благодаря на една съмишленичка по хоби, за отзивчивоста !


И тъй като съм много горда с тази си измишльотина, я снимах малко по-детайлно, за да ви  демонстрирам пухкавото бяло цвете. Хартията не е велурена, а бял акварелен картон и е покрит с натрошено кадифе. Благодарение на лепилото венчелистчетата  заеха за постоянно това положение, което виждате, след ембосването.А освен, че Тея е много сладка малка госпожица, дали споменах,
 пък че мама прави страхотни торти :) Е, убедете се сами !


Авантюра първа при shMe
SS -Anything Goes 
FFC - Girls 
CBN #9
Spectrum Noir -Spring Challenge12 коментара:

 1. Мила благодаря ти! Големи надежди възлагах на тази картичка в стила на тържеството ни (с червената девойка ала Червената Шапчица) и ти се справи блестящто! Благодаря ти, че въпреки, че имаше изпит и беше ангажирана, успя да направиш картичката навреме, като "разцепи секундата", донасяйки я в деня на Рожденния ден у дома! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Като видя такива красоти си казвам "ех, защо нямам момиченце" :). Имам удоволствието да познавам виртуално майката на Тея - наистина прави великолепни торти и сладки. А картичката я видях и почти бях сигурна, че става въпрос за теб. Прекрасна е!

  ОтговорИзтриване
 3. Великолепна е - много цветна, ефектна, а това велурено цвете е страхотна хрумка! В тази мрачна сутрин ми дойде много освежаващо!

  ОтговорИзтриване
 4. Колко мила и елегантна компилация от красоти. Истински впечатлена съм и от цветовете, и от дизайна и многото чувство и емоции в този прекрасен проект. Пухкавото цвете и сгъвката са перфектни. Голямо браво и честит празник на младата лейди и гордата мама :)ххх

  ОтговорИзтриване
 5. Мила, не знам как успяваш... всяка картичка да е страхотна!

  ОтговорИзтриване
 6. Толкова свежа и сладка, също като малката госпожица, за която е предназначена!Кадифеното цвете е супер хрумка!

  ОтговорИзтриване
 7. Истинска прелест е тази картичка, Мила, събрала в себе се стил и разкош!

  ОтговорИзтриване
 8. ...и благодаря от сърце, че се включи в Авантюрата точно с този впечатляващ и личен проект :)ххх

  ОтговорИзтриване
 9. Красива картичка и интересна хрумка за цветето!:)

  ОтговорИзтриване
 10. Gorgeous gatefold card, lovely image and colours.Thankyou for joining us this month at Crafty Bloggers Network
  Geraldine M
  CBN DT

  ОтговорИзтриване
 11. Good morning oh my goodness this is totally stunning such a lovely image and the layout is gorgeous!! thank you for joining in at Forever Friends Challenge "ONE FOR THE GIRLS" good luck and hope to see you again next time DT Member Sandra H xx

  ОтговорИзтриване
 12. What a beautifull card! Thank you for joining us at Forever Friends, hugs Rachel

  ОтговорИзтриване